Hankkeet

Virvatuli logo
Helmikuun tapahtuma
Isojoen kerhomainos
Maaliskuun tapahtuma
Kevät/Kesä tapahtumia :)

Virvatuli -hanke
 

Tammikuussa 2019 lähti käyntiin Virvatuli -hanke, jonka avulla pyritään kasvattamaan alueemme lasten sekä heidän perheidensä luonnontuntemusta sekä kotiseudun arvostamista. Tässä hankkeessa tuetaan mm. GeoParkin ympäristökasvatustyötä ja tutustutetaan lapsia ja nuoria GeoPark-alueeseen. 

Hankkeen tavoitteena on lisätä lasten ja nuorten luonto - ja ympäristöosaamista sekä lisätä kiinnostusta omaan kotiseutuympäristöön sekä luonnonvara-alan työ- ja koulutusmahdollisuuksia kohtaan. Hankkeen tavoite on myös opettaa lapsille vastuun kantamista omasta lähiympäristöstä sekä  innostaa lapsia olemaan ja retkeilemään luonnossa enemmän. 

Hankkeessa tehdään työtä lasten ja nuorten hyväksi esimerkin-, leikin-, retkien- ja kerhojen kautta yhdessä monipuolisten yhteistyökumppaniemme kanssa tutustuen luonnon tarjoamiin mielenkiintoisiin harrastuksiin sekä tulevaisuuden työmahdollisuuksiin. Tarjoamalla lapsille ja nuorille mukavia luontoelämyksiä, osaltaan nostetaan myös arvostusta luontoa ja omaa kotiseutua kohtaan. Hankeohjaajana Isojoen-Karijoen yhdistyksessä toimii Anniina Saaranluoma
 

HANKE ON PÄÄTTYNYT! KIITOS HANKKEESEEN OSALLISTUNEILLE.